Currently reading

Trisha's currently-reading book montage

Getuige
De Grote Zaal
De Verloren Vogel


Trisha's reading »

donderdag 31 oktober 2013

Carol O' COnnell: Duivelskunst


Duivelskunst
Duivelskunst by Carol O'Connell
My rating: 4 of 5 stars

Een bekende kunstenaar wordt vermoord tijdens de opening van een expositie. Wie de dader is, is niet bekend. Want ondanks de honderden aanwezigen is de moord zonder veel omhaal gepleegd.
Kathleen Mallory herinnert zich een moord die twaalf jaar eerder was gepleegd. Het speelveld was hetzelfde, namelijk de kunstenaarswereld.
Mallory wilt de zaak oplossen, maar krijgt de opdracht van hoger hand om de zaak te laten liggen. Mallory kan hier niet mee omgaan en besluit met het onderzoek verder te gaan.
---
Helaas kan ik over dit boek weinig melden. Ik weet dat het een spannend en boeiend boek was. Het hield je vast tot het eind en je werd continu op het verkeerde been gezet. Je blijft betrokken bij de hoofdpersonen en de emoties zijn tastbaar. Je leeft gewoon mee.
---
Over Carol O'Connell is weinig bekend. Ze is in de Verenigde Staten geboren in het jaar 1947. Studeerde aan California Institute of Arts/Chouinard en aan de Universiteit van Arizona. Ze woont in New York. Haar laatste boek is verschenen in 2010.
---
Boekinformatie
Uitgeverij: Meulenhoff
ISBN: 90.290.6819.1
350 pagina's; Paperback

(G2007/02)


View all my reviews

Geen opmerkingen: