Currently reading

Trisha's currently-reading book montage

Getuige
De Grote Zaal
De Verloren Vogel


Trisha's reading »

vrijdag 5 juli 2013

William Diehl: De schaduwvechter


De schaduwvechter
De schaduwvechter by William Diehl
My rating: 0 of 5 stars

Inhoud:
Tijdens de oorlog in Vietnam knapt superspion Christian Hatcher de klussen op die niemand anders aandurft. Hij opereert alleen, in het grootste geheim en staat bekend als de Schaduwvechter, de man met de ogen van steen. Hatcher maakt weinig vrienden; hij maakt vooral veel vijanden. De enige man voor wie hij respect kan opbrengen is zijn baas, mentor en alter ego Harry Sloan.
Maar Sloan laat zijn beste geheim agent vallen als deze hem het hardst nodig heeft, en Hatcher belandt in Los Boxes, ee beruchte gevangenis in Zuid-Amerika.
Als hij na drie helse jaren eindelijk vrijkomt wordt Hatcher een schilderijendief. Hij leidt een gevaarlijk, luxueus leven en houdt met heel zijn hart va Ginia, een mooie, rustige vrouw. Sloan, die Harchers vrijlating uit Los Boxes bewerkstelligde, zoekt zijn pupil weer op en dwingt hem een laatste opdracht te vervullen.
De Schaduwvechter moet de generaalszoon Murphy Cody - ooit zijn beste vriend - opsporen, die vijftien jaar geleden als vermist werd opgegeven in Vietnam.
Christian Hatcher keert terug naar de sinistere schaduwwereld van het Verre Oosten; naar Hongkong, Bangkok en de stomende jungle van Thailand - waar de papavervelden bleoeien en waar oude doodsvijanden dreigend op de loer liggen.

Waardering:
Omdat ik, toen ik het boek las, nog geen beoordelingen en mening gaf over boeken is het voor mij niet mogelijk om nu een juiste waardering aan het boek te geven. Ik hoop in de aankomende jaren tijd te vinden om de serie weer op te pakken om opnieuw te lezen, zodat ik ook dit boek een waardering kan geven.

Boekinformatie:
Uitgeverij: Phoenix
Isbn: 90.6879.124.9
Totaal aantal pagina's: 348





View all my reviews

Geen opmerkingen: