Currently reading

Trisha's currently-reading book montage

Getuige
De Grote Zaal
De Verloren Vogel


Trisha's reading »

zaterdag 21 februari 2015

Richard Krebber & Jan C. van der Heide: Spookhuizen en Geestverschijningen

3 van 5 sterren

Krebber en Van der Heide vertellen in dit boek de verschillende verhalen over geesten en spookhuizen. De verhalen komen uit heel het land en zijn misschien wel van buren die je ooit hebt gekend. Maar in ieder geval waar men nooit over heeft gepraat.
Het bekendste verhalen in dit boek is mogelijk wel het verhaal van Westeinde 12 in Den Haag en de verhalen over de St. Pietersgrotten in Limburg. In ieder geval geven de twee heren een beeld van gebeurtenissen in Nederland waarbij je dacht dat wij Nederlanders dit niet meemaakten.

De verhalen zijn kort, begrijpelijk en van afstand geschreven. Voor iemand die gewoon interesse heeft uit nieuwsgierigheid is het een leuk boek om te lezen. Als je het boek leest om te kijken naar ervaringen en oplossingen dan kan je beter verder zoeken naar een ander boek of misschien wel hulp zoeken bij deze heren. Want oplossingen staan er niet in.
De drie sterren is het hoogst wat ik kan geven. Vooral omdat het boek leuk is en makkelijk om te lezen. Hoger komt niet.
---
De auteurs:
Richard Krebber woont in Rijsbergen.
Na de HBO paramedische opleiding te Breda is hij via diverse managementopleidingen naar de internationale universiteit in Lugano gegaan.
Nu is hij directeur van de stichting Platform Paranormaal Contact (P.P.C.) te Rijsbergen.

Jan C. van der Heidi is geboren in 1948. Hij is hypnotherapeut en paragnost. Hij heeft de opleiding hypnotherapie gedaan en heeft diverse trainingen gevolgd. Naast zijn huidige werk schrijft Van der Heide ook boeken en artikelen. Tevens verschijnt hij bij de locatie media. In het buitenland wordt hij ook genoemd in diverse boeken van de auteur prof. Dr. Hans Holzer.

---
Colofon:
Spookhuizen en Geestverschijningen
©1997 Richard Krebber en Jan C. van der Heide
©1997 Citadel; Oegstgeest
Eindredactie: Ans van der Heide-Kort
Omslagontwerp en -illustratie: Jan van der Heide (olieverfschilderij – spreuk: Liefde is de grootste kracht op aarde en in de geestelijke sferen-)
Zet- en drukwerk: Drukkerij Ten Brink Meppel B.V.
Verkoop en distributie: Uitgeverij Citadel,  Villa Blijgeest

ISBN: 90.70774.43.7
192 pagina’s, paperback

(G2015/14)




Geen opmerkingen: