Currently reading

Trisha's currently-reading book montage

Getuige
De Grote Zaal
De Verloren Vogel


Trisha's reading »

zondag 16 maart 2014

Lincoln Child: Deep Storm


Deep Storm
Deep Storm by Lincoln Child
My rating: 4 of 5 stars

Het is het spectaculairste onderzoeksstation ooit ontworpen, op een plek waar nog nooit eerder iets werd gebouwd. Onder de bodem van de Atlantische Oceaan ligt Deep storm. Een jaar geleden werd hier tijdens het boren naar olie een verbluffende ontdekking gedaan. In de oceaanbodem vond met de overblijfselen van een eeuwenoude beschaving.
Maar nu de opgraving in volle gang is, doen zich mysterieuze ziektegevallen voor. Oud-Marinearts Peter Crane wordt in het diepste geheim naar het station gehaald om de medische klachten te onderzoeken. Wanneer Crane eenmaal is afgedaald, merkt hij dat er veel meer speelt dan iedereen vermoedt. En hoe dieper hij graaft hoe vreemder en alarmerender de waarheid blijkt te zijn.
---

Lincoln Child werd geboren in Westport, Connecticut. Al op vrij jonge leeftijd was hij in schrijven geïnteresseerd en schreef dan ook al korte verhalen. Child studeert af aan de Carleton College in Northfield, Minnesota in Engels. In 1979 gaat hij naar New York om als uitgever te werken. Hij wordt editor assistent bij de St. Martin's Press. In de jaren die volgen klimt Child op in de hierarchische ladder en wordt uiteindelijk in 1984 editor. Tijdens de periode bij St. Martin's Press heeft Child vele genres onder ogen gehad. Daarnaast schreef hij ook verschillende verhalen.
In 1987 maakte hij een overstap naar Metlife. Daar deed hij technische programmering en systeem analyses.
Naast het schrijven van zijn eigen verhalen, ontstond er een samenwerkingsverband tussen Child en Preston waaruit een over de hele wereldberoemde karakter is ontstaand uit een nog spectaculairder serie: De Pendergast-serie.
Meer informatie over Child is te vinden op de onderstaande sites:
http://www.prestonchild.com/authors/c...
https://www.goodreads.com/author/show...
---
©2006 Lincoln Child
Deep Storm
©2011; De Boekerij bv, Amsterdam
©2007 1e druk

Vertaling: Vincent van der Linden
Omslagontwerp en -beeld: HildenDesign, München
Zetwerk: Mat-Zet BV, Soest

ISBN: 978.90.225.5894.2
320 pagina's; Pocket

(G2012/05)


View all my reviews

Geen opmerkingen: